Beschikbaar vanaf 2 april

Van lezers naar kopers: online succes met een content funnel

Je hebt een nieuwe website. Biedt een fantastisch product aan. Maar hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten je website én aanbod te zien krijgen?

Daar kan ik je mee helpen!

In een korte tijd gaan wij een serie blogs én een e-mail funnel opzetten. Zodat je op een waardevolle en authentieke manier je aanbod kan gaan promoten.

Klinkt goed toch?

Presentatie SuperBLogger

Waarom werkt een content funnel?

Om je product (of dienst) te verkopen, heb je 2 dingen nodig. Ten eerste genoeg bezoekers. Zonder bezoekers heb je immers geen potentiële klanten. Daarnaast heb je ook geïnteresseerde bezoekers nodig. Bezoekers die overtuigd zijn van je waarde. 

Probeer je aan bezoekers, die nog niet overtuigd zijn, iets te verkopen? Dan is de kans klein dat ze JA zullen zeggen tegen jouw aanbod.

Daarom heb je een funnel nodig. Die werkt zo namelijk zo:

Artboard

Je website heeft veel waardevolle en relevante content waarmee je scoort in Google of de aandacht trekt op social media.

Artboard

Via deze waardevolle content komen bezoekers op je website. Ze lezen de content en zijn enthousiast over de info die je gratis weggeeft.

Artboard

Een aantal bezoekers is zo enthousiast dat ze zich inschrijven voor je gratis ebook, video's, e-mailcursus of inspiratiegids.

Artboard

Naast je freebie ontvangen ze een reeks mailtjes met nog meer waardevolle content en een aanbieding voor je product.

Artboard

Omdat de ontvanger al overtuigd is van je waarde, zal de kans op een aankoop groter zijn dan tijdens een eerste bezoek aan je website.

Artboard

Van daaruit zijn de mogelijkheden om te blijven verkopen via je mailinglijst eindeloos. Zolang je lezers maar blijft overtuigen van jouw waarde.

En dan is daar de cursus die je helpt om een funnel op te zetten

Lijkt zo’n funnel (met al zijn voordelen) je wel wat? Dan zal je net zo enthousiast zijn over deze online cursus. Hieronder zie je wat je leert tijdens de cursus. 

Module 1

Content maken waarmee je wordt gevonden

Wij gaan een blogpost serie opzetten voor een aantal relevante zoekwoorden om ervoor te zorgen dat je website meer bezoekers trekt. Wij gaan het hebben over het maken van waardevolle content en hoe je blogs schrijft voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Je leert meer over:

Freebie maken

Module 2

Een freebie maken waar lezers YES tegen zeggen

Niet elke freebie is even succesvol. Je freebie moet waardevol, relevant en ook een beetje onderscheidend zijn. Naast het schrijven van goede blogs, leer je tijdens de cursus dus ook hoe je een goede freebie maakt. Een waarmee je aandacht trekt en je status als autoriteit verhoogd.

Je leert meer over:

Email marketing

Module 3

Vliegen met automatische mail campagnes

Met behulp van je freebie ga je ervoor zorgen dat lezers zich willen inschrijven voor je mailinglijst. De inschrijving is de eerste stap, maar daarna wil je ervoor zorgen dat je ontvangers je niet zullen vergeten en uiteindelijk overgaan op een aankoop! Maar hoe?

Je leert meer over:

Ben je al overtuigd dat de cursus je zal helpen om je online bedrijf te laten groeien? Bestel dan direct je pre-order.

Waarom deze content funnel cursus?

Deze cursus is zeker niet de enige cursus die wordt aangeboden over het maken van een content funnel. Bovendien zal je veel van de informatie ook gratis kunnen vinden in ebooks, blogposts of video’s op youtube

Waarom zou je dan toch meedoen aan deze cursus? 4 redenenen!

Artboard

Focus op het maken van een waardevolle content

De cursus is heel compleet en begint bij het maken van goede content, zodat je meer bezoekers krijgt. En dat heb je echt nodig om je funnel te laten werken.

Artboard Copy 4

De cursus bevat concrete stappen en checklists

Je hoeft zelf niet meer verschillende blogposts, boeken en video's bij elkaar te verzamelen om te ontdekken wat je precies moet doen.

Artboard Copy 7

Een cursus over content creatie waar je inspiratie van krijgt

In de cursus deel ik heel veel verschillende voorbeelden en laat ik zien dat er verschillende opties zijn om een content funnel op te zetten.

Artboard Copy 1004

Mogelijkheid om feedback te krijgen voor elke stap die je zet

Naast het lesmateriaal is er ook een apart pakket verkrijgbaar, waarmee je ervoor kan zorgen dat ik met je meekijk.

Is dit voor jou nog niet het juiste moment om de cursus aan te schaffen? Ga dan eerst zelf aan de slag met de inspiratiegids ‘5 manieren om jouw content uniek en onderscheidend te maken

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de freebie zoals omschreven in onze privacyverklaring. Naast de download ontvang je 3 mailtjes over het opzetten van een content funnel. Hiervoor kan jij je altijd uitschrijven.

Inschrijving nieuwsbrief

Gaan wij samen aan de slag met jouw content funnel?

Hi! Ik ben Sharon. Content Strateeg, oprichter van SuperBlogger en Twitteraar over evidence based marketing.

Ik geloof en ervaar dat de meeste website eigenaren het beste zelf hun content kunnen maken. Niet alleen qua investering, maar ook qua resultaat. Daarom ben ik SuperBlogger begonnen.

Een tijdje geleden konden bloggers zich aanmelden voor de ‘Blogs schrijven (volgens de SuperBlogger methode)’ cursus. Een complete cursus als je betere blogs wilde leren schrijven. Maar wanneer je blogs niet tot een actie leiden, heb je er vrij weinig aan.

Daarom is er nu dus deze cursus. Op basis van feedback en nieuwe samenwerkingen met klanten, heb ik de oude cursus verbeterd en uitgebreid met een heel nieuw deel over het maken van een freebie en het opzetten van een funnel.

Een cursus gebaseerd op mijn eigen werkwijze en waarvan ik geloof dat je er heel veel waarde uit zal halen!

Sharon Lederer

Pre-order & start op 2 april

Van lezers naar kopers: online succes met een content funnel

Nu voor: € 149,-

Normale prijs: € 249,-

Bestel nu met € 100,- korting en ontvang als bonus mijn inspiratiegids met waardevolle content ideeën!

Inclusief:

Echt groeien doe je samen! - Cursus + Feedback traject

Nu voor: € 450,-

Normale prijs: € 599,-

Wil je brainstormen, feedback ontvangen en vragen kunnen stellen over je content funnel? (Prijs is inclusief cursus)

Inclusief:

Veelgestelde vragen & Antwoorden

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor iedereen met een eigen website die content wil inzetten om eenmalige bezoekers om te zetten naar klanten die overtuigd zijn van jouw waarde en aanbod. In principe maakt het niet uit hoe lang je al een website hebt. Als je ontevreden bent over je resultaat, dan is de cursus er voor jou!

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Om je te motiveren om direct aan de slag te gaan met het cursusmateriaal, heb je 1 jaar lang toegang tot de cursus. Op verzoek kan ik je wat langer toegang geven, bijvoorbeeld als je echt geen tijd hebt gevonden om je funnel op te zetten of bepaalde video's toch nog een keer wil kijken. Ook is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief de cursus te verlengen.

Wanneer begint de cursus?

Vanaf 2 april staat de cursus online. Vanaf dan kan je beginnen aan de cursus wanneer je zin hebt. ​

Wat wordt bedoeld met 'inclusief updates gedurende het hele jaar'?

De cursus is continu in ontwikkeling. Dit houdt in dat er video's bij zullen komen, nog voorbeelden worden gegeven, extra schema's worden toegevoegd en soms zelfs een hele les bijkomt. Je hebt dus ook toegang tot het nieuwe materiaal dat er bijkomt, gedurende het jaar dat je meedoet aan de cursus.